Forebyggende tandpleje

Sparer dig for rigtig mange smerter og ikke mindst penge, som du måske hellere vil bruge på rejser eller andre fornøjelser.

Forebyggende tandpleje giver ofte stor glæde, et pænt og rent smil, færre huller, færre skader, længere holdbarhed af dine tænder, mindre risiko for tandkødsbetændelse og eventuel nødvendig paradentosebehandling.

 

Hvilken forebyggende tandpleje er bedst for mine tænder?

Først og fremmest skal du have fokus på regelmæssig tandbørstning og tandrensning. Dårlig tandhygiegne er ofte årsagen til de fleste tandsmerter og nødvendige behandlinger.

Så husk at børste dine tænder regelmæssig med en helt almindelig tandbørste.

 

Regelmæssige tandeftersyn er forebyggende tandpleje

Hver gang du besøger os i forbindelse med dit tandeftersyn, så får du tryghed for, at vi tjekker alle dine tænder for alle tandsygdomme. Vi tager også røntgenbilleder* mindst hvert andet år, så vi er helt sikker på, at vi ikke overser noget og kan tage så mange ting i opløbet som overhovedet muligt.

Det er erfaringsmæssigt langt billigere at forebygge tandpleje end at helbrede, når først skaden er sket.

 

Tandrensning er også forebyggende tandpleje

Når du får foretaget en tandrensning, så forebygger du også og der er større sandsynlighed for, at dine tænder holder længere og giver dig mere livskvalitet.

Et godt og sund bid er altid at foretrække, frem for smertefuld oplevelse i tænderne.

 

Kontakt os endelig vedrørende forebyggende tandpleje

Du er altid velkommen til at bestille en tid til tandeftersyn på telefon 46 56 03 04 eller ved at skrive til os her til højre på hjemmesiden.

* Sygesikringen giver dig et pænt tilskud til røntgenbilleder af dine tænder.

Kontakt
Skriv til os

Ring til os