gebis og tandprotese pris i Hedehusene

Tandproteser – delprotese og helprotese

Det kan være svært at bevare dine naturlige tænder igennem hele livet.

Tandproteser kan derfor være nødvendig i forskellige situationer. Ofte kan du nøjes med en delprotese, og det kan i enkelte tilfælde være en erstatning for en tandkrone eller en tandbro.

Hos Tandlægerne i Hedehusene, får du altid en professionel vurdering i forhold til hvilken løsning, der er bedst for dine tænder. Derudover tilbyder vi attraktiv delprotese og helprotese pris.

 

Få et aftryk af dine naturlige tænder før de trækkes ud

En forudsætning for at få en tandprotese, der ser så naturlig ud som muligt er ofte, at vi får et aftryk af dine naturlige tænder før de trækkes ud.

Så kontakt os endelig inden, du beslutter dig for at få trukket en eller flere tænder ud.

 

Nøjagtig aftryk af dine gummer, sikrer dig den bedste tandprotese

Der kan være udfordringer med at få tandproteser der skal suges til gummerne. Derfor er det vigtigt, at arbejdet udføres meget omhyggeligt og med stor præcision. Så første skridt er et korrekt aftryk af dine gummer, hvis dette er vigtigt for din nye tandprotese.

 

En tandprotese bruges primært til at erstatte dårlige tænder

Der er god grund til at passe bedst muligt på dine tænder med hyppig tandbørstning, jævnlig tandrensning og tandeftersyn.

Men er uheldet ude og din tand eller tænder er blevet dårlig, så er det tid til at få vurderet hvilken løsning, der er bedst for dig. Om det er en ny tandprotese, tandkrone eller tandbro afhænger helt af situationen. Så du er altid velkommen til at få en uforpligtende og faglig vurdering af din tand/tænder hos os.

 

Hvad koster en tandprotese i Hedehusene? Få uforpligtende tilbud

Du skal bare ringe og bestille en tid hos vores tandlæge, som ser på dine tænder og giver dig en vurdering og en fast pris på et eventuelt tandprotese i Hedehusene. Det koster dig ikke noget at få en vurdering og et tilbud.

Kontakt os på telefon 46 56 03 04 eller skriv til os her til højre og vi ringer dig op førstkommende hverdag. Vi er beliggende i Hedehusene, og er din tandlæge nær Tune og tandlæge nær Taastrup.

Kontakt
Skriv til os

Ring til os